Adatkezelési alapelveink

A Secundum Kft. tiszteletben tartja és védi mindazok adatait, akik az Interneten keresztül kapcsolatba kerültek/kerülnek a Secundum Kft.-vel.

Elofizetoi- vagy közönségadatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, és ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegu témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a közérdeklodésre számot tartó kérdések körén.
A látogatóról gyujtünk ugyan automatikusan generálódó információkat (mint a látogató IP-címe, domain neve, a látogatás idopontja, megtekintett oldalak, használt böngészoprogram), ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából, ezeket az adatokat a látogató hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk ki.

A Secundum Kft. által üzemeltetett oldalak tartalmazhatnak linkeket más, nem általunk muködtetett vagy üzemeltetett oldalakra is. A Secundum Kft. semmiféle felelosséget nem vállal ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért.

A Secundum Kft. nem tudja és nem is kívánja feltérképezni, hogy mely, nem általa muködtetett vagy üzemeltetett oldalakról mutatnak kapcsolatok a www.secundum.hu oldalaira. A Secundum Kft. semmiféle felelosséget nem vállal ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért. A Secundum Kft. magára nézve kötelezo erovel ismeri el az adatkezelésrol rendelkezo következo törvényeket: a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelmérol a személyes adatok gépi feldolgozása során (Strasbourg 1981. január 28.).

Jogi nyilatkozat

A Secundum Kft. weboldalainak tartalma szerzoi jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. A Secundum Kft. logó és a Secundum Kft. terméknevek a Secundum Kft. kereskedelmi védjegyei.

A Secundum Kft. elozetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.

A Secundum Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendo. Elofordulhat, hogy a weboldalakon a Secundum Kft.-tol független változtatás történik, ezért – ha a törvény másként nem rendelkezik – a Secundum Kft. semmilyen természetu garanciát nem vállal Ön elott megjeleno weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. A Secundum Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetoségüket megszüntesse. A Secundum Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.